Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Тарантули те са едни от наи красиви те и ефекни животни тук може да намери те полезна информация за тях.. ENJOY
Автор: noob Категория: Лайфстайл
Прочетен: 417783 Постинги: 55 Коментари: 303
Постинги в блога от Юли, 2006 г.
2 3  >  >>
15.07.2006 23:03 - Човешки права
Международна конвенция за гражданските и политически права, International Covenant on Civil and Political Rights”

Всеобща декларация за правата на човека, Universal Declaration of Human Rights

Категория: Забавление
Прочетен: 1558 Коментари: 0 Гласове: 0
  /Headoff/Bin/HoWC3L216.exe
Конфигурира WarCraft III: Reign of Chaos или WarCraft III: The Frozen Throne за игра в сървърите на Headoff G.I. Изисква WarCraft III: Reign of Chaos v1.20d или WarCraft III: The Frozen Throne v1.20d. За да се използва WarCraft III: Reign of Chaos при инсталиран WarCraft III: The Frozen Throne е необходимо Headoff WarCraft III Launcher да бъде стартиран с опция "-roc" от отделен shortcut.
image image image image 728 kB Apr 18, 2006 00:00

Обновяване (patches)

Обновява Warcraft II до v2.02.



Подобрения:

Eye of Kilrogg да е патрул.

поправя някои грешки в Battle.net.

добавя поддръжка на Battle.net gateway.

в реджистрито: HKEY_CURRENT_USER се използва според HKEY_LOCAL_MACHINE.

подобрения в частта за разговори в Battle.net.

Поправки:

премахва хака, който позволява да направите подобренията си със страхотна скорост.

поправя множество дребни грешки.
Източник:

image ftp.headoff.com (FTP)
image ftp.headoff.com (HTTP)

Категория: Забавление
Прочетен: 43552 Коментари: 35 Гласове: 0
Последна промяна: 05.01.2008 22:14
Появи се седма бета версия на WinRAR 3.60. Това може би e най-добрият архиватор в света. Нормално достига до 15 % по-добра компресия от конкурентите си, но това е при обикновени файлове. WinRAR има специална оптимизация за мултимедийни (аудио, видео) файлове, с която достига далеч по-добри резултати от останалите подобни програми.

image
Download:
WinRAR 3.60 Beta 7
Категория: Забавление
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове: 0
imageПроверява за вируси всички файлове, boot сектора, файловете съдържащи се в различни архиви както и RAM паметта. Може да сканира при първоначално зареждане на системата, при поискване от потребителя, както може да се задава и график за автоматично сканиране. Проверява за вируси и входящата поща от MS-Outlook, MS-Exchange и MS-Outlook Express, както и предотвратява заразяването на PC-то ви от Интернет.

Download:
Panda Antivirus 2007 2.00.80 Beta
Категория: Забавление
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове: 0
imageПояви се нова версия на Download Accelerator Plus. Това е програма за сваляне от интернет и то една от най-популярните. Има възможност за задаване на Proxy. След прекъсване на връзката възстановява тегленето и продължава от там, от където е спряло.

Download:
Download Accelerator Plus 8.1.1.6 Beta
Категория: Забавление
Прочетен: 1339 Коментари: 0 Гласове: 0
напишете тема коиято изкате да видите или искате да витите какво мислият другите за тази тема
Категория: Забавление
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове: 0
пишете коментари...... за тази игра коиято спорет вас е наи готина.......?imageimageimageimage
Категория: Забавление
Прочетен: 1446 Коментари: 0 Гласове: 0

WarCraft


KOZMU

 

Mania

 

CS 1.5

 

CS.16

 

GTA

 



Fifa-06


Fifa-05

или други пи6ете за д.р............

Категория: Забавление
Прочетен: 2638 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 13.07.2006 15:28
[b][color=#CC33CC]Сливен. Цигани пребиха жестоко и изнасилиха 14-годишно момиче в Нова Загора, съобщи полицията. Гнусната гавра станала в нощта срещу събота. Двама криминално проявени цигани нападнали 17-годишно момиче и нейната приятелка, на 14. Момичетата били на гости на бабите си в с. Стоил войвода и вървели към Нова Загора. Нападението станало в покрайнините на града. По-голямата успяла да избяга, но другата паднала в ръцете на извергите И.Г. и Ч.С. Те я пребили и изнасилили. По-късно я насилвали още няколко пъти в циганския квартал в Нова Загора. Именно там момичето било открито от полицаи. Двамата цигани са заловени.

На тия всичко би им било малко! Такива изроди смърт само заслужават и нищо друго! Понякога почвам да съжалявам, че смъртното наказание беше премахато!



Пази Боже, но ако се случи нещо подобно на близък мой човек, а още повече дете, изродите няма да останат живи....ще намеря хора, които да ги убият по зверски начин....В момента има хора за мокри поръчки, които работят на много ниски цени...Изобщо не би ми мигнало окото...Така разбирам аз справедливостта....това, че българската правосъдна система не ги разбира така нещата, си е неин проблем...Око за око, зъб за съб....само това е справедливостта, а всичко останало е лигавщина......Права на убийците и изнасилвачите, и т.н....повръща ми се от адвокати, които защитават правата на подобни изроди.....Няма сума, която да ме накара да защитавам брутален изнасилвач.....просто няма такава сума...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Той заслужава само едно - смърт!!!! И то не обикновена смърт, а умъртвяване по особено жесток начин...Чупене на ръце...крака...колена.....да реве и пищи от болка....да се моли както се е молило детето....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо чупене? Аз смятам, че една кастрацийка без упойка би свършила добра работа
Сега сериозно. На тези не им трябва друго, освен да ги осъдят ефективно на - примерно - пет години, като за тези пет години да нямат право да излизат и всички затворници да разберат, за какво са вътре. Говорила съм с пандизчии, знам, какво е там. Особено "обичат" педофилите. Влезе ли такъв, майчиното си мляко проклина. Съвсем вероятно е много скоро да го открият обесен в килията.
Категория: Забавление
Прочетен: 5432 Коментари: 4 Гласове: 0
  1. Блондинка влиза в книжарница: - Искам да си купя готварска книга. - Малка или голяма? - попитала продавачката. Блондинката резмислила и казала: - Защо ми е голяма - аз ям малко! #1



  2. Две блондинки си говорят: - Абе, ти след секс пушиш ли? - Не знам, не съм се поглеждала! #2




  3. Засукана блондинка влиза в църква и започва горещо да се моли пред иконата на Света Богородица: - Пресвета Божия майко, ти, която зачена без да съгрешиш, моля те, научи ме как да съгреша, без да зачена! #4



  4. Един мъж завел приятелката си (блондинка) на мач. По едно време тя го попитала: - Скъпи, защо онзи човек с черните дрехи не рита топка? #5





    Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци. - Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен! #6



  5. - Защо блондинките носят тесни поли? - За да държат краката си затворени. #7





    - Как ще разпознаете блондинка в автомивка? - Тя е единствената с велосипед #8



  6. - От какво се страхува най-много Памела Андерсън? - От акупунктура. #9



  7. Един мъж казал на една пищна блондинка: - Хайде да се обзаложим на единн долар, че ще докосна гърдите ти, без да докосвам дрехите ти! Тъй като било очевидно, че мъжът няма да успее, блондинката се съгласила. Но мъжът се приближил към блондинката, сложил ръце на гърдите й, докато момичето гледало недоумяващо: - Хей, но ти докосна дрехите ми! - Добре! Значи ти дължа един долар!  #10




    Блондинка постъпила на работа в офис. Първото нещо, което трябвало да направи, било да донесе кафе. Тъй като искала да се справи много добре, блондинката взела един термос и изтичала до близкото кафене. - Мислите ли, че този термос ще побере шест чаши кафе? - попитала блондинката, когато дошъл редът й. Барманът погледнал термоса, погледнал и блондинката и казал: - Да, май ще побере точно шест чаши! - Чудесно! Дайте ми тогава две къси, две черни и две безкофеинови #11

Категория: Забавление
Прочетен: 5282 Коментари: 13 Гласове: 0
  • Човешките взаимоотношения винаги са били ... странни. Любовта е едно от най-най-най интересните.
    Повечето от хората губят вярата си в любовта. Търсят я, но не я намират. И след поредната нещастна връзка започват да се отчайват, да си задават въпроси.
    Знаете ли, аз също бях започнала да се питам дали нещо не ми е наред на мен и заради това да не мога да намеря любовта. Направих грешката да спра да вярвам, че я има нея, Истинската Любов. Сигурно доста от вас ще си кажат, че съм още малка, че не знам какво пиша или, че "не разбирам нищо" и т.н.
    Когато срещнеш Подходящия го разбираш. Не знам как, не можеш да го определиш, но го усещаш.
     Първата ми връзка беше 7 месеца, но още на втория месец разбрах, че с този човек няма да имаме общо бъдеще. Не знам защо продължих до седмия... Бях на 16. Човекът, с когото бях, все още искаше да се съберем допреди месец, докато не срещна по-подходяща от мен :) Радвам се за него и се надявам да е истински щастлив, както съм и аз сега.
    Докато "търсех" Любовта попадах на какви ли не неподходящи личности. Не излизах, с когото ми падне. Спрях да "търся". Реших, че ще съм по-щастлива, но понякога съжалявах, че съм сама. И точно, когато си бях решила, че ще си ставам стара мома и че нещо ми има... Срещнах някого :)
  • * * *
  • Някой ми беше казал преди време, че ако можеш да кажеш (или изброиш няколко причини) защо обичаш някого, то ти не си влюбен наистина. Според мен е истина. Любовта никога не можеш да я разбереш, пък да обясниш защо си влюбена ... трудно :)

    Само аз ли си мисля така ?
Категория: Забавление
Прочетен: 4109 Коментари: 11 Гласове: 0
  • От вчера официалния сайт на BMW - www.bmw.de получи бан от най-голямата търсачка в света - Google. Новината съобщи в своя блог инженера по спам въпросите в Google Мат Кътс.
  • Наказанието е заради използвани doorway страници с JavaScript пренасочван. Мат Кътс предупреди в началото на годината, че през 2006 Google ще наблегне на борбата със спама на международно ниво.
  • Търсене за сайта показва 0 резултати - сигурен знак за бан, имайки предвид възрастта му:
  • http://www.google.bg/search?hl=bg&ie=windows-1251&q=site%3Abmw.de&meta=
  • Да му мислят "оптимизаторите", ползващи подобни техники...
  • EIDT: Френската версия на адрес www.bmw.fr също използва JavaScript пренасочване с цел спам. Вижте тази страница, после спрете JavaScript-а на браузъра си я заредете отново...
  • Автор: inet Категория: Компютри и интернет
    Прочетен: 190 Коментари: 7......
Категория: Забавление
Прочетен: 1624 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 12.07.2006 21:34
Оригиналното заглавие на статията, публикувана от Пол Рейнолдс, журналист от BBC е "Bloggers - an army of irregulars", като последната дума може да се преведе и като "неправилен", "нередовен", "ненормален", "неестествен", "разюздан", "непорядъчен" (SA Dictionary). Аз реших да я преведа като "нестандартен", така го чувствам :-)

Ето няколко интересни цитатr от тази статия: 

"За много хора, работещи в големите медии (в САЩ, бел ред.), както блогерите ни наричат, уеблоговете са в най-добрия случай неудобство, а в най-лошия - опасност.

За тях те са празнодумства на неуравновесени или досадни хора.

Моят личен опит през последните няколко месеца ме доведе до точно обратното заключение.

Гледам на блогсферата като източник на критики, който трябва да се слуша и като на източник на полезна информация.

Големите масови медии трябва да си вземат бележка и да изработят определен курс на поведение, за да посрещнат това предизвикателство.

Повечето големи организации, независимо дали медийни или бизнес такива, нямат никаква политика по отношение на блоговете.

Вероятно имат политика по отношение на блоговете на техните собствени служители, но най-често нямат практика да наблюдават основните блогове и имат слаба представа как да реагират на критиките, идващи от тях."

Пол продължава статията си с коментари на случаи, в които блогерите са изваждали на бял свят некоректността на информация, разпространявана от масовите медии, като за мен най-интересни ми бяха два от тях.

Блогери откриват, че датските карикатури (на Мохамед, бел. ред.) всъщност са били публикувани в Египетски вестник през Октомври 2005. (подробно за този случай
четете в WorldNetDaily)

Друг случай е когато в блогсферата масово се разпространяват снимки на жълти училищни автобуси в Ню Орлеанс. Всичко това се случва след Катрина, а автобусите по правилник трябва да се използват за евакуация на населението.

Третият случай е когато Пентагонът отрича използването на бял фосфор като оръжие от американската армия. В последствие благодарение на публичността, която блоговете дават на статия на журналист от Фалуджа, се стига да признаване на използването на опасното вещество.

 Пол посочва и два случая, в които блоговете разжалват публични фигури като Дан Ратър от CBS News и Eason Jordan, главен директор на новинарската секция на CNN. Вторият подава оставката си след като блогер го обвинява в лъжа по повод изявленията му, че американската армия е атакувала журналисти в Ирак.

Журналистът от БиБиСи завършва със следните думи на Ричард Самбрук относно блоговете като източник на информация:

"Ключът е предпазливо използване като източник. Ще бъде голяма грешка за масовите медии да се опитат да се сравняват с блоговете, но те могат да ни научат на уроци по откритост и честност. Масовите медии трябва да се фокусират върху това, което могат да правят - да обясняват, анализират и проверяват."

Go Go Bloggers!
Категория: Забавление
Прочетен: 3078 Коментари: 3 Гласове: 0
Това е статия, в която ще засегна основните безплатни начини за популяризиране на един блог с акцент върху блоговете в blog.bg. Винаги е по-добре, когато те четат повече хора, независимо дали става въпрос за блог тип личен дневник, професионален, регионален, новинарски, фирмен или друг тип блог. (В крайна сметка, ако не желаете да ви четат за какво ви е блог?)

Ето и нещата, които ще имат положителен ефект върху посещаемостта на вашия блог:

Номер 2

Най-тривиалното, но и едно от най-ефективните е регистрацията в български търсачки и директории. Тъй като истинските търсачки в бг интернет са само две и то с нищожно влияние, продължаваме към директориите. Най-добрият списък на бг директории, който съм виждал, е addurl.start.bg, изготвена от редактора Пламен Томов. Всички търсачки, които могат да ви интересуват са там, с директни линкове към формите за регистрация.

Най-интересните линкове са в кутиите "БГ директории" и "БГ директории 2". Останалите, в които можете да пробвате са в "Топ 50/100", иначе казано класации. Повечето от тях изискват обратен линк към класацията, чрез който посетителите да гласувата за вашия блог. За регистрация в повечето директории се изискват име на сайта/блога, кратко описание и ключови думи. Някъде ще ви поискат и имейл за връзка и др. данни.

Пълно и подробно описание за това как да се регистрираме в бг директории от Пламен Томов можете да видите тук.

Номер 3

Ако вашият блог се намира в blog.bg, спазвайте условията за ползване и вижте условията за публикуване на ваши постинги на главната страница на Blog.bg. Това е най-бързия и лесен начин публикацията ви да стигне до много хора. Освен, че се показва на главната страница, тя влиза и в официалната RSS емисия на Blog.bg и на главните страници на двама от нашите партньори - Dnes.bg и Start.bg, които са лидери в своите сфери, съответно новините и търсенето на информация.

Номер 4

Участвайте активно в блогсферата (или може би "блогосферата", все още няма утвърден вариант на български). Коментирайте публикации на други блогери. Много често така ви забелязват и откриват. Не малко блогове позволяват и добавянето на линк при публикуване на коментар. В blog.bg това е автоматизирано за регистрирани потребители на Blog.bg.

Номер 5

Предложете RSS емисията на вашия блог в RSS директории и онлайн агрегатори. Като такъв в бг интернета за момента се отличава само
www.bgit.net, но посещаемостта и популярността му са неизвестни.

Номер 6

Пинговете (ping/pings) са следващия метод, който е много популярен за блоговете на английски, но за блогове на български ефекта е силно ограничен. Има два начина за пингване на блог и rss агрегатори - ръчен, полуавтоматичен и автоматичен.

Ръчен - избирате на кои сайтове искате да изпратите пинг, посещавате ги, пускате пинга и готово. Доста трудоемко.

Пример за полуавтоматизирано пингване е 
ping-o-matic - просто въвеждате исканите данни и избирате кои търсачки искате да бъдат известени за ново съдържание във вашия блог.

Автоматично пингване за блоговете в Blog.bg за момента не е направено, но е в процес на планиране. Нищожния резултат, който показват експериментите с блогове на български до момента е основната причина за липсата на автоматичен пинг.

Аз лично пратих еднократно пинг на
http://www.weblogs.com/ с цел след това Google да забележи личния ми блог, да го включи в блог индекса си и да го посещава редовно след това. Което и стана. Можете да проверите blogsearch.google.com за публикации от geo.blog.bg.

Номер 7

Сложете линк към вашия блог в подписите си във форуми, в които пишете. 


Сигурно ви направи впечатление, че липсва номер...

Номер 1

Пишете интересно и по актуални теми, но най-вече - пишете от вас. Вашето мнение, вашият начин, вашият уникален стил е това, което прави блога ви интересен и запомнящ се и кара хората сами да се връщат и да четат отново и отново, да коментират, да го добавят в RSS четците си, в своя блогрол...

Надявам се статията да ви е била полезна. 

Happy Blogging ;-)
Категория: Забавление
Прочетен: 1372 Коментари: 1 Гласове: 0
Само няколко дни след стартирането на новата разплащателна услуга на Google, тя попадна сред списъка със забранени за ползване услуги за разплащане на най-големия сайт за онлайн търгове eBay.com.

Ето и обновения му вариант:

Payment Services not permitted on eBay: AlertPay.com, anypay.com, AuctionChex.com, AuctionPix.com, BillPay.ie, ecount.com, cardserviceinternational.com, CCAvenue, ecount, e-gold, eHotPay.com, ePassporte.com, EuroGiro, FastCash.com, Google Checkout, gcash, GearPay, Goldmoney.com, graphcard.com, greenzap.com, ikobo.com, Liberty Dollars, Moneygram.com, neteller.com, Netpay.com, Nochex.com, paychest.com, payingfast.com, paypay, Postepay, Qchex.com, rupay.com, scripophily.com, sendmoneyorder.com, stamps, Stormpay, wmtransfer.com, xcoin.com

Категория: Забавление
Прочетен: 1463 Коментари: 1 Гласове: 0
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: noob
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 417783
Постинги: 55
Коментари: 303
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Юли, 2006  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31